Profesionalism Calitate Estetica
Zambetul dureaza doar o clipa, dar amintirea lui o viata intreaga.

ALBIRE CU ZOOM (LASER)

   Albirea cu laser (plasma) zoom este un tratament de albire a dintilor de ultima generatie. ZOOM reuneste toate cuceririle de pana acum intr-un aparat revolutionar. Revolutionar prin simplitate, rapiditate si rezultate. Lucreaza prin forta luminii si cu viteza ei.
   Albirea cu laser este singurul tratament dovedit clinic care confera dintilor naturali o diferenta de culoare de 9 nuante pe cheia de culori Vita intr-o singura ora. Procesul de albire cu laser (plasma) zoom se desfasoara de-a lungul a trei sedinte de cate 20 de minute. O astfel de albire dentara poate rezista si pana la doi ani de zile. Este important de stiut ca dintii au tendinta de a se recolora spre nuanta initiala. Perioada de recolorare cea mai evidenta este in primele trei luni dar aproximativ 70% din efectul de albire a dintilor se pastreaza pana la 5 ani in majoritatea cazurilor.

Rapiditate - Intreaga procedura dureaza mai putin de o ora. In timpul celor 45 de minute, singura ta treaba e sa nu adormi. Te-ai putea lasa ademenit de pozitia confortabila si muzica placuta. ZOOM genereaza o usoara caldura la nivelul dintilor. Arareori, dupa incheierea sedintei, apare senzatia de gadilaturi care dispare in cateva minute.


Simplitate - Intr-o singura sedinta, Zoom reuseste ceea ce procedeele traditionale nu fac in luni de zile. Obiectivul e acelasi: albirea dintilor decolorati si eliminarea petelor de pe smalt si dentina. Cum isi face Zoom treaba atat de usor? In doi pasi. In etapa de pregatire (cateva minute) e aplicat un gel al carui ingredient activ este Peroxidul de Hidrogen. Apoi, incepe sedinta propriu-zisa de albire. Aparatul proiecteaza o lumina care activeaza substanta din gel. Aceasta va patrunde la suprafata dintelui si chiar in profunzime, albind zonele cu probleme. Fara sa afecteze in vreun fel structura dintelui.


Rezultate - Gata! De-acum dantura ta e stralucitoare in mod natural. Prin natura procedeului de a penetra structura dintelui si a-i modifica pigmentatia din interior, acesta capata durabilitate. Dintii se vor mentine la fel de albi, ani in sir. Mai precis, daca e respectata o minima ingrijire post-albire, efectul Zoom e garantat cel putin 5 ani.